Descoperă secretele bucătăriei naționale și internaționale împreună cu noi!
Să fii un bucătar bun, nu înseamnă doar să gătești bine. Secretul proceselor chimice care au loc în timpul preparării mâncării și posedarea tehnicilor culinare la perfecție sunt cele care asigură constant același gust delicios al bucatelor. Iar știința de a combina gusturile, creativitatea și alinierea la standardele celor mai buni șefi, transformă această profesie într-o activitate care poate oferi recompense generoase. De la satisfacția personală și aprecierea de către familie a abilităților obținute, până la obținerea unui loc de muncă alături de cei mai prestigioși bucătari, administrarea unei echipe sau lansarea unei afaceri proprii.
Durata cursului: 456 ore
Program: flexibil (conform disponibilității majorității cursanților)
Materiale informative: oferite gratuit
Plan de studii:
Modulul BUCĂTAR
Modulul COFETAR
Modalitatea de studiu:
Calificare: categoria 3
Pregătirea minimă pentru înscrierea la curs:
Participanţii trebuie să fie cel puțin absolvenţi ai gimnaziilor.
Înscriere la curs:
Acte necesare pentru înscrierea la curs: