Transformă zgomotul tacâmurilor și al paharelor în muzică.
Există 5 tipuri de servire a mesei: francez — chelnerul aduce platoul, iar clientul își servește singur porția dorită; american — farfuriile sunt aduse de chelner de la bucătărie cu mâncarea deja proporționată; englezesc — clientul alege din meniu, iar chelnerul îi proporționează și-I servește mâncarea; a la russe — în fața clientului sunt preparate părți ale platoului, tranșare, flambare, etc. și suedez sau bufet — clientul își așează singur mâncarea în farfurie. Odată ales stilul de deservire, acesta trebuie respectat pe întreaga durată a evenimentului. Aceasta este o dezvăluire mică din etica și protocolul servirii mesei, pe o vei afla cu noi, alături de zeci de combinații savuroase a băuturilor, dacă alegi specialitatea chelner - barman. În final, vei deține abilitățile de deservire cu noblețe a oricărui eveniment festiv, dar și a evenimentelor oficiale de ranguri înalte.
Durata: 470 ore
Program: flexibil (conform disponibilității majorității cursanților)
Materiale informative: oferite gratuit de școală
Planul de studii:
Modulul CHELNER
Modulul BARMAN
Modalitatea de studiu:
Pregătirea minimă necesară pentru înscriere la curs:
Participanţii trebuie să fie cel puțin absolvenţi ai gimnaziilor.
Înscrierea la curs:
Acte necesare pentru înscrierea la curs: